top of page
  • Elien Morpho

Tijd om verliefd te worden … op mezelf!

Bijgewerkt op: 5 okt. 2020

Ik zou jullie graag een inkijk willen geven in mijn (niet-bestaand) liefdesleven, mijn voornemen voor 2020 en hoe ik die zal waarmaken. Het niet halen van mijn voornemen is ondertussen al geen optie meer, daar hebben mijn vrienden voor gezorgd. “Wedden dat je de eindstreep niet zal halen?” Jongens, dit kan mij honderden euro’s aan fancy dinners kosten! Vandaar dat ik jullie nodig heb als steun en toeverlaat … You are going to get me through this, right?

Onstuimig 2019

Vooraleer we erin vliegen, wil ik jullie eerst nog wat context meegeven. Ik heb eigenlijk geen ervaring als vrijgezel. Ik heb twee serieuze relaties achter de rug: de ene duurde vierenhalf jaar, de andere zes. Ze waren totaal anders. Aan de eerste, woelige relatie, houd ik gemengde herinneringen over, en soms vraag ik me af of hij de reden was waarom ik voor de tweede viel. Aan de tweede heb ik wél goede herinneringen: het ging er gezapig aan toe. Misschien een beetje te gezapig … En dat is wellicht de reden waarom ik kort nadien in een nogal verkeerde romance ben terechtgekomen. Eén ding is zeker: ik kan moeilijk alleen zijn, ik ben impulsief én voortdurend op zoek naar sensatie in mijn leven.

Pas op, mijn leven is de max – begrijp me niet verkeerd – maar ik heb toch met een aantal zaken geworsteld. Mensen uit mijn dichte omgeving zullen dat ongetwijfeld opgemerkt hebben. It got really stormy in my head … Ondertussen heb ik aan mezelf gewerkt en ben ik met een plan afgekomen:

Ik wil mezelf wat ruimte geven.
Ik wil mezelf ervan overtuigen dat ik niemand nodig heb.
Ik wil mezelf voorop plaatsen. Concreet betekent dit neen leren zeggen en alleen doen waar ik zélf goesting in heb.

alterego lolly candy alex turner eyelashextension lashextensions pink
I confess

Klinkt simpel, maar dat is het niet! Dat alles resulteerde in: ik wil vrijgezel zijn, en dat voor minstens één jaar! De enige man die ik achternaga, is die van de ijskar. Haha!

Stabiel 2020

“Wat doe ik mezelf toch weer aan?” Die gedachte spookte rond in mijn hoofd, en we waren nog maar maart! Mijn eerste grote obstakel van dit jaar, waar ik je alles over zal vertellen in mijn volgende blogpost. Laat ons zeggen dat de lockdown mij gered heeft van een langeafstandsrelatie – oeps!

Ik moest mezelf er toch even aan herinneren dat 2020 een jaar is waar ik op mezelf wil focussen. Maar dat wil niet zeggen dat ik ondertussen geen plezier mag hebben he? Mijn therapeut gaf groen licht om naar buiten te komen (woohoo!), mannen te ontmoeten (woohoo!) en vervolgens gewoon neen te zeggen (sorry guys!). Laat ons zeggen dat het een interessant jaar wordt waarbij jij op de eerste rij zal zitten. Ik beloof op mijn communiezieltje dat ik jullie alles zal opbiechten! Als ik jullie ooit vraag wat ik hem moet sms’en, please slap me in the face. Jullie taak is om mij op het rechte pad te houden, deal?

Oh, en guys, ik ben momenteel mezelf aan het daten. Als je je op mijn pad waagt, dan riskeer je het om het onderwerp van mijn volgende blogpost te worden. * Just saying!

Rock on! 🤘

Elien

* Voor deze reeks blogposts zal ik mijn dating life onder de loep leggen, uit het leven gegrepen. Het zou dus goed kunnen zijn dat iemand zich zal herkennen. Geen zorgen, ik zal jullie echte naam niet gebruiken om jullie reputatie niet op het spel te zetten. Verder hoop ik dat de persoon in kwestie zich niet beledigd zal voelen met mijn no-nonsensepraatjes!

875 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page