top of page
  • Elien Morpho

Twiggy is terug van weggeweest!

Zoals velen kreeg ik twaalf weken geleden een kleine hartaanval: lockdown = geen nieuwe wimperextensions = PANIEK 😱. Je moet weten dat ik helaas niet gezegend ben met killer lashes en mijn natuurlijke wimpers zo goed als onbestaand zijn: heel kort en blond. Acht jaar lang heb ik ze kunnen verdoezelen met wimperextensions, maar daar kon ik nu wel naar fluiten. Wat een dealbreaker!

Ik was me al mentaal aan het voorbereiden op reacties zoals: ‘Amai, jij ziet er moe uit’. En toen kreeg ik een ingeving: dit is hét uitgelezen moment om mijn Nanolash wimperserum uit te testen! Het product wordt geprezen om zijn langetermijneffect. Hoezo? Wel, Nanolash werkt niet alleen op de wimpers, maar ook op de wimperzakjes. Het herstelt de wimpers als het ware van binnenuit, en zo voorkomt het wimperverlies! Bovendien beschermt het de wimpers tegen elementen van buitenaf, zoals zonlicht en gifstoffen. Je natuurlijke wimpers groeien langer, voller én steviger.

Oh, en dit zullen mijn lash extensions babes leuk vinden: het is ook geschikt voor wimperextensies! Whoop whoop!

Psst … Je kan het serum ook gebruiken op je wenkbrauwen! De jaren negentig hebben er namelijk voor gezorgd dat mijn wenkbrauwen de bold brow trends van 2020 niet zullen halen – bummer! Na tien weken zijn niet alleen mijn wimpers, maar ook mijn wenkbrauwen voller dan ooit. Twee vliegen in één klap!


Thank god voor dit elixer boordevol beauty benefits:

  • Trifluoromethyl dechloro ethylprostenolamide: Een heel lang en geleerd woord voor het ingrediënt dat de wimpergroei stimuleert en het wimperverlies tegengaat. Yes please!

  • Euphrasia Officinalis Extract: Eyebright of ogentroost prijzen we voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. De stoffen uit deze plant verhelpen oogproblemen, zoals oogwallen, rode ogen, droge ogen … Met andere woorden, het verzacht, verzorgt en verfrist de ogen!

  • Benzalkonium Chloride: Dit ingrediënt voorkomt een broeihaard aan bacteriën.50 % langere wimpers in slechts 30 dagen! Say what??

Bovendien gaat de tube gemakkelijk drie maanden mee. Een goede prijs- kwaliteitsverhouding dus!

Get yours in the shop!Give it to me babyWil je all the way gaan? Dan kan je je lange wimpers ook laten liften en kleuren in ons salon. Twiggy is terug van weggeweest!
Twiggy all the way

Rock on! 🤘

148 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page