top of page
  • Elien Morpho

Wimpers hoeven niet dramatisch te zijn!

Bijgewerkt op: 2 jun. 2020

I woke up like this: dát is hetgeen je wilt bereiken met wimperextensions! Opstaan, in de spiegel kijken en meteen die lange, volle, donkere wimpers zien. Bye bye sleepy eyes, want wimperextensions zorgen voor een instant eyelift. De kers op de taart? Geen geknoei meer met mascara!

Gimme, gimme!

Voor de critici onder ons, wil ik graag twee misvattingen de wereld uit helpen:


1. Wimperextensions zijn NIET schadelijk voor je natuurlijke wimpers. De kunstwimpers verkeerd aanbrengen of een slechte nazorg daarentegen wel!

2. Kunstwimpers hoeven niet dramatisch te zijn. Ze hoeven helemaal niet op te vallen en kunnen ook gewoon naturel zijn.


Onschuldig verklaard

Jarenlang heb ik mij bijgeschoold, zowel in het binnen- als buitenland, om jouw unieke wimperlook te creëren aan de hand van jouw specifieke oogvorm. Mijn doel is om jouw blik om te toveren tot va-va-voom! Ik bespaar je de technische details, maar hier komt het op neer:

· Ik maak gebruik van de volumetechniek, waarbij de haartjes op je natuurlijke wimpers worden geplaatst.

· Hoe lang de haartjes zijn, hoe hard ze krullen en hoeveel volume ze hebben hangt volledig af van het gewenste resultaat. That’s totally up to you!

· Om een mooi resultaat te behouden is een nabehandeling na 3 weken aan te raden.


Naturel? Eerst zien dan geloven!

Ik kom met harde bewijzen af! Céline, mijn model, vroeg naar natuurlijke wimperextensions en kreeg die. Schoon wimpers voor ’n schoon wijveke! Ze zijn natuurlijk, maar wel veel voller en langer dan normaal. Het resultaat? Een tevreden klant!
Overtuigd? Wel, dan heb ik nog enkele tips en tricks voor je:


Voor je afspraak

Wees voorbereid en kom zonder oogmake-up naar je afspraak! Dat wordt ten zeerste geapprecieerd! Een nieuw setje wimperextensions aanbrengen duurt gemiddeld anderhalf uur, dus je kleedt je best comfy.


Tijdens je afspraak

I love a good chat, maar ik pas liever bij dit precisiewerk. Je ogen gaan namelijk trillen wanneer je spreekt, en dan komt de plaatsing van de wimperextensions in het gedrang. Neem dus je headset mee en luister naar je favoriete muziek of podcast. Me-time gegarandeerd!


Na je afspraak

De nazorg ligt volledig in jouw handen! Na de behandeling krijg je een borsteltje mee. Het is de bedoeling dat je ze elke dag borstelt om zo het gewenste effect te behouden. Verder raad ik ook aan om niet in je ogen te wrijven of aan de wimpers te trekken.


Tot 24 uur na de behandeling mogen je wimpers niet in contact komen met water. Daarna mag je je wimpers wel regelmatig wassen, bij voorkeur met lashshampoo. Jup, dat bestaat!Wil je ook shinen zoals Céline? Maak dan snel een afspraak om 3D wimperextensions te plaatsen:

Ik wil ook!


Rock on!Heb je ook last van FOMO (Fear Of Missing Out)? Schrijf je dan nu in op mijn blog en mis geen enkele blogpost!

Stay tuned!353 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page